Hvilken type hosting har du brug for?Vi klarer det hele, Sikkert, Skalérbart, Høj hastighed, 24/7/365 support

WEBHOTEL
PRIS FRA
DKK 15/m

DISK

TRAF.

MAIL

CLOUD VPS
PRIS FRA
DKK 119/m

CPU

RAM

DISK

  • 10 minutters installation
  • Fuld Root Access
  • Ingen opsætningsgebyrer

ONLINE BACKUP
PRIS FRA
DKK 50/m

DISK

TRAF.

PCs

FIND DIT DOMÆNENAVN

Cloud Hosting

Vores platform er arrangeret i clusters med “no single point of failure”, der giver optimal sikkerhed af dine data. Den robuste arkitektur er designet til at give dig maximal oppetid, med al den kraft og stabilitet, din forretning behøver.

24x7 kunde support

Har du brug for hjælp, så er vores dygtige supportere klar til at hjælpe dig 24x7x365. Vores support team er placeret i vores hovedkontor i Karlslunde, og er uddannet til, at give dig personlig og praktisk råd og vejledning.

Kvalitets hosting

Vores robuste cloud hosting platform er bygget på den seneste server hardware og teknologi, som er sikret i et moderne datacenter. Det er din garanti for hastighed, kvalitet og tryghed.

SÆT DIN KREATIVITET FRI INSTALLÉR DIN CLOUD SERVER PÅ FÅ MINUTTER

HVORFOR UNICA HOST?

Gennemtænkt infrastruktur

Vores hosting er baseret på en cloud arkitektur, som sikrer stabilitet og en høj oppetid på din hjemmeside.

Stabil ydeevne

Vores netværk har lynhurtig forbindelse til alle vores servere, som er udstyret med den allernyeste Intel teknologi. Dette sikrer dig hurtig afvikling af forespørgsler og svartider på din hjemmeside.

Avanceret hardware

Vi benytter os udelukkende af avancerede Dell servere med den seneste generation af Intel processorer. Dette betyder at du kan vide dig tryg i at din hjemmeside kører hurtig.

Læs mere
Sikkerhed

Vores datacenter er bemandet med tekniske eksperter som monitorerer vores servere døgnet rundt. De arbejder efter strenge sikkerhedskrav, som inkludere kameraovervågning og Firewall beskyttelse. Alt sammen for at sikre dine data.

Snapshot backup

Snapshot backup giver dig en total kopi af din server eller hosting pakke. De kan forudindstilles eller afvikles on-demand.

10 Gigabit netværk

Vores netværk er baseret på den absolut seneste Cisco arkitektur med “no single point of failure”. Vi har flere 10 Gigabit forbindelser til internettet via forskellige backbone udbydere.

Skræddersyet til dig

Vi sigter efter den bedste platform til din hjemmeside. Vi benytter os af, og tilbyder dig, de nyeste teknologier som sikrer dig tryghed samt en pålidelig og høj ydeevne på din hjemmeside.

KRAFTFULD WORDPRESS HOSTING

Installér med bare ét klik

Du kan installere WordPress på kortere tid end det tager at brygge en kop kaffe. Takket være vores 1-klik installation, behøver du ikke at downloade eller uploade filer, opsætte databaser eller ændre rettigheder.

Præ-installeret JetPack plugin

Din 1-klik WordPress installation inkluderer den kraftfulde Jetpack plugin som standard. Del opslag på sociale medier, tjek web statistik, beskyt din hjemmeside mod uønskede logins, tilføj en kontakt formular, monitorér oppetid og meget mere.

Stabil ydeevne

Vores cloud hosting platform benytter “load balancing” til at fordele web trafikken ligeligt mellem serverne. Dette sikrer at ydeevnen og hastigheden på din hjemmeside, ikke bliver påvirket selv i perioder med høj trafik.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Copyright© Unica Host ApS. All rights reserved.